TÄRKEITÄ LINKKEJÄ OPISKELIJOILLE

OPISKELIJALLE / HUOLTAJALLE TÄRKEITÄ LINKKEJÄ
____________________________________________

SAMIN KOTISIVUT

SAMIn kotisivuilta löydät paljon tietoa, oppilaitoksesta, ajankohtaisista asioista ja alkavista koulutuksista.

SAMIn Opiskelijalle -osiosta löydät perustietoa mm. opintotoimistosta, opinto-ohjauksesta, kansainvälisyydestä, oppilaskunnasta ja tutortoiminnasta ja opiskelijaterveydenhuollosta.

SAMIn Palvelut -osioista saat tietoa mm. SAMIn tuottamista palveluista tai töistä.

WILMA
Saatuasi omat wilmatunnuksesi, pääset seuraamaan wilman kautta opintojesi edistymistä, lukujärjestyksiä sekä pikaviestimään opettajien kanssa.

MOODLE
Saatuasi verkkotunnuksesi ryhmänohjaajalta, pääset SAMIn verkko-oppimisympäristöön, missä voit suorittaa monia eri verkkokursseja.

ePerusteet
ePerusteet-palvelussa voit tutustua voimassa oleviin opetussuunnitelmien ja tutkintojen perusteisiin. Perusteita julkaistaan palvelussa vaiheittain.

KELA
KELA:n sivuilta löydät tärkeitä tietoja opintotuki-, koulumatkatuki-, ateriatuki-, aikuiskoulutustuki-, opintolainavähennys- ja korkoavustusasioihin. Sivuilta löydät myös erilaiset lomakkeet, laskurit. Voit myös kirjautua sisään ja toimia suoraan sähköisesti, jolloin päätöksenteko asiassasi nopeutuu.

SAKKI
Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:n kautta saat paljon etuja, jotka suunnattu nimenomaan opiskelijoille. Sivuston kautta voit myös hankkia opiskelijakortin, jolla saat lisää etuja ja alennuksia.

SAO
"Asuminen SAO:lla on ihanan yksinkertaista. Tarjoamme asukkaillemme edullisen ja helpon asumismuodon opiskeluun. Vuokramme pitää sisällään kaiken opiskelijalle elämiseen kuuluvan sähköstä, veteen ja nettiin." Lisätietoja saat SAO:n kotisivuilta.

Opintopolku
Opintopolku sivustolla tarjotaan tietoa esimerkikiksi jatko-opinnoista, koulutuksista ja hakemisesta eri tutkintoihin.

KANSALAISEN KÄSIKIRJA
Tietoa julkisista palveluista ja verkkoasioinnista löydät täältä http://www.suomi.fi/suomifi/suomi/